Haberler

Köyceğiz Şehitler İçin Tek Yürek

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde yaşayanlar, son zamanlarda meydana gelen terör olaylarını protesto etmek için akşam saatlerinde sokağa döküldü.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde yaşayanlar, son zamanlarda meydana gelen terör olaylarını protesto etmek için akşam saatlerinde sokağa döküldü. Kordon'da el ele tutuşup barış zinciri oluşturan kalabalık, 'sağduyu' çağrısı yaptı.

Dört yolda buluşan Köyceğizliler,  Atatürk Bulvarı'ndan ellerinde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Kordon'a kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir', 'Ya istiklal ya ölüm', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Hepimiz Mehmetiz, PKK'ya yeteriz' sloganları atıldı.

Grup sözcüsü tarafından yapılan açıklamada "Ülkemiz terör olayları nedeniyle büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Dağlıca, Iğdır, Tunceli, Mardin ve ülkenin daha birçok yerinde askerlerimiz, polislerimiz, güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütü tarafından kurulan hain pusu sonucu şehit edilmektedir. Her geçen gün daha da acı haberler ile uyanıyoruz. Son iki ayda 110 canımızı kaybettik. 110 ananın canı yandı. 110 eve ateş düştü. Sessizliğimizi bozmak için o ateşin evimize düşmesini beklemeyeceğiz. Bu mücadele vatan mücadelesidir. Namus mücadelesidir" ifadelerine yer verildi. Grup Köyceğiz Kordonu'nda el ele tutuşarak barış zinciri oluşturdu ve sağduyu çağrısı yaptı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köyceğiz Muğla Politika Güncel Haberler

title