Haberler

Köyceğiz'de Kayıp Yaşlı Kadından Haber Yok

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde ortadan kaybolan 80 yaşındaki Şehri Şahan'ı bulmak için 8 gündür sürdürülen arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde ortadan kaybolan 80 yaşındaki Şehri Şahan'ı bulmak için 8 gündür sürdürülen arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki kırsal mahallelerden Çayhisar'da yalnız yaşayan iki çocuk annesi Şehri Şahan'ı, 28 Haziran Pazartesi günü aynı mahallede oturan oğlu Dursun Şahan ziyarete geldi. Ancak Dursun Şahan, annesini evde bulamadı. Bunun üzerine Şahan, yanında olabileceğini düşündüğü Beyobası Mahallesi'nde oturan kız kardeşi Elif Sarıtaş'ı aradı. Kendisi gibi kız kardeşinin de annesini en son 10 gün önce gördüğünü öğrenince meraklanarak jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma, arama kurtarma ekipleriyle birlikte 47 kilometrelik ormanlık ve dağlık bölgede arama çalışması başlattı. Aradan geçen 8 günde sürdürülen tüm aramalara rağmen Şehri Şahan'a ulaşılamadı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köyceğiz Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title