Haberler

Köyceğiz Belediyesi "Çocuk Dostu Şehir" Olma Yolunda İlk Adımını Attı

UNİCEF tarafından Ankara’da düzenlenen "Çocuk Dostu Şehir Yöntem Eğitimi" programına katılan Köyceğiz Belediyesi “Çocuk Dostu Şehir” olma yolunda ilk adımını attı.

UNİCEF tarafından Ankara'da düzenlenen "Çocuk Dostu Şehir Yöntem Eğitimi" programına katılan Köyceğiz Belediyesi "Çocuk Dostu Şehir" olma yolunda ilk adımını attı.

"Çocuk Dostu Şehir Yöntem Eğitimi" programına katılan Köyceğiz Belediyesi Sosyoloğu Setenay Mirza; Köyceğiz Belediyesi'nin, kültür ve sosyal hizmetleri çocuk haklarını gözeterek gerçekleştirmeyi hedefine koyduğunu ifade etti. Mirza, eğitim programının ardından Kent yönetimine çocuk katılımının sağlanmasına yönelik çalışmaların başlatılması için gereken adımların atılmaya başlandığını aktardı.

Çocuk alanlarında, çocuk haklarını gözeten belediye olma yolunda çalışmaları devam ettireceklerini belirten Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "İlçenin 'Çocuk Dostu Şehir' olması için tüm personellerimiz ile birlikte eğitim ve değişimi başlattık. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 'Çocuk Hakları Birimi' kurulması için çalışmalar başlatıldı. Sosyal hizmet birimlerimiz de bakıma muhtaç yaşlılarımıza evde bakım hizmetlerimizi sunmaya devam ediyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title