Haberler

Köy Yollarında Asfaltlama Çalışması

Gümüşhane Valisi Yavuz: "Amacımız vatandaşların köylerine rahatlıkla ve güvenle ulaşmasını sağlamaktır"

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, amaçlarının vatandaşların köylerine rahatlıkla ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile merkeze bağlı Kılıçören köyü yolundaki asfaltlama çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yavuz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Gümüşhane'de köylere götürülen hizmetin iyi noktada olduğunu belirterek, "İlimizde yol ve su gibi yatırımlar emsal şehirlere göre çok iyi noktada bulunuyor. Amacımız, iyi bir ekip çalışmasıyla bunu daha ileriye götürerek vatandaşların köylerine rahatlıkla ve güvenli şekilde ulaşabilmeleri ve yaşayabilmelerini sağlamaktır" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Akdoğan ise İl Özel İdaresinin, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla 28,9 kilometre birinci kat, 49,8 kilometre de ikinci kat asfalt yapılmasının planlandığını söyledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Ekrem Akdoğan Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title