Haberler

Köy Okullarına Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi tarafından organize edilen ’Köy Okullarına Yardım’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi tarafından organize edilen 'Köy Okullarına Yardım' kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Yardım talep eden okullar ile yardım gönüllüleri arasında koordinasyonu sağlama amacında olan Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi, hayırseverlerden topladıkları yardımları köy okullarına ulaştırmaya devam ediyor. Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı Gençlik Komitesi Başkanı Mesut Dağlıoğlu, Gençlik Komitesi olarak köy okullarına yönelik yardım kampanyası kapsamında kısa sürede topladıkları yardımları İnebolu'ya bağlı Kabalarsökü İlkokuluna ulaştırdıklarını söyledi. Öğretmen bilgisayarından masasına, temizlik malzemesinden öğrencilere ayakkabısına, kitap yardımından boya-badana işlerine kadar İnebolu Kabalarsökü İlkokuluna yardımları ulaştırdıklarını ifade eden Dağlıoğlu, "Bu yardımlarımız diğer köy okullarıyla devam edecek. Her ay değişik faaliyetlerde bulunacağız. Sendikamız sadece emekçi kardeşlerimizi üye yapmakla kalmıyor, sosyal faaliyetlerde de bulunuyoruz. Bu faaliyetler, elimizden geldiği kadar sürecek" dedi.

Geleceklerini şekillendirecek gençlerin daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak için başlattıkları kampanyayla köy okullarından daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçladıklarını aktaran Dağlıoğlu, "Bu kampanya sayesinde binlerce yardım gönüllüsüne ulaşmayı başardık. Yardım talebinde bulunan köy okullarımıza bu yardımları ulaştırıyoruz. Yardıma ihtiyaç duyan okullara yardım göndermek isteyen yardım gönüllüleri de sendikamıza bekliyoruz. Soğuk kış günlerinde okullarına gitmek isteyen öğrenciler, çetin kış şartlarında soğukla boğuşarak okullarına ulaşmak isterken bot, pantolon ve monta ihtiyaç duyuyorlar. Onlara yardımseverliğinizi göstererek yardım etmek isteyenler için bizler sadece vesile olduk. İhtiyaçlar bunlarla da sınırlı değil, kırtasiye malzemesi, bilgisayar, tablet, projeksiyon perdesi, projeksiyon aleti, okul sırası, yakacak da ihtiyaç listesinde yer alan ihtiyaçlar arasındadır" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Kastamonu İnebolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title