Haberler

Köy Çocukları" Oyun ve Eğlence Merkezinde Vakit Geçirdi

Sivas'ın Hafik ilçesine bağlı köylerdeki okullarda öğrenim gören 70 öğrenci, ilk defa çarpışan arabaya binmenin, buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.

Etkinlik Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresinin desteğiyle yapıldı.

"23 Nisan En Mutlu Günüm" etkinliği kapsamında ilçeye bağlı Durulmuş, Yeniköy, Çınarlı ve Düzyayla İlkokullarında öğrenim gören öğrenciler, Hafik Kaymakamlığınca Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'ne getirildi.

Buradaki oyuncaklarla oynayan çocuklar, ilk defa çarpışan arabaya binmenin, buz pateni yapmanın ve 8D sinemasında film izlemenin heyecanını yaşadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, programı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediklerini söyledi.

Çocukların güzel bir gün geçirdiğini belirten Özdemir, "Köy ilkokullarımızdaki 70 öğrencimiz ve 5 öğretmenimizle buraya geldik. Öğrencilerimizin oyun ve eğlence merkezinde eğlendiklerini, mutlu olduklarını görmek hepimizi mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

23 Nisan Yeniköy Hafik Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title