Haberler

KOTO'dan Büyükşehir'e teşekkür

Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı olumlu ve kararlı para politikası neticesinde piyasaya Kasım ve Aralık aylarında önemli derece para girişi sağlandığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Esnaf ve tüccarımızın Büyükşehir Belediyemizden alacaklarının tümünü ödüyoruz. Projelerimizin planlanması ve ekibimizin sıkı mali disipliniyle bu noktada piyasaya ciddi anlamda katkı sağlıyoruz" dedi.

ESNAFIMIZ VE TÜCCARIMIZ KAZANIRSA KENT KAZANIR

Aralık ayında yine Büyükşehir Belediyesine iş yapan tüm kurum ve kuruluşlara 130 milyon lira ödeneceğinin de vurgulandığı görüşmede, piyasaya yapılan ödemeler için KOTO Başkanı Semih Barış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Birliktelikte Büyükşehir'e iş yapan müteahhidin, tüccarın ve esnafın mağdur edilmediğini özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Gerçekleştirilen ihalelerin büyük ölçekli olanlarında yüzde 40 peşinle çalışmaya gayret gösteriyoruz. Bununla birlikte esnafımız ve tüccarımız bizimdir diyerek, elimizden gelen her türlü desteği vermek için yoğun biçimde çalışıyoruz. Esnafımız ve tüccarımız kazanırsa kentimiz kazanır anlayışlıyla hareket ediyoruz" açıklamasını yaptı.

BU ÖDEMELER BU ŞEKİLDE SÜRECEK

Ekonomik anlamda bütün kurum ve kuruluşlarının ödemelerine ilişkin planlamanın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından büyük titizlikle yapıldığını da söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Esnafımızın ve tüccarımızın alacaklarına bundan sonra da bu şekilde sürdürmeyi planlıyoruz. İstihkaklarını kazanan herkes Büyükşehir Belediyemizden alacaklarını planlı bir şekilde almayı sürdürecek" diyerek sözlerini tamamladı. Kasım ve Aralık'taki yapılacak işler de dahil olmak üzere piyasaya iki ayda toplam 330 milyon TL kazandırmış olacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüccar, esnaf, müteahhit gibi kurum ve kuruluşların alacaklarını ödemesi, kent bazındaki ekonomi çevreleri tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title