Haberler

Koşu Rahatlığı Barçın'da

Güncelleme:

İzmirli devi Barçın Spor, dünyanın önde gelen spor markası Nike'ın yeni koşu ayakkabısını tüm mağazalarında müşterilerinin beğenisine sundu.


Nike LUNARGLIDE 7 modeliyle farklı mesafe ve koşucular için konforu garantiliyor.

Barçın Spor, Türkiye çapında 35 mağazasında, yıllık 9 milyonu aşan müşterisine hizmet veriyor. Kaliteli hizmetin adresi olmaya devam ederken dünyanın spor markası devlerinin son teknolojiyle geliştirilmiş ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Bu anlamda Nike markasının en son ürünü olan LUNARGLIDE 7 koşu ayakkabısını spor severlerin beğenisine sunduklarını belirten Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, farklı mesafeler ve koşucular için yumuşak, hızlı tepki veren yastıklama ve taban kısmında ekstra destek sağlayan ürün için şunları söyledi: "Hafif Lunarlon denilen köpük yumuşak ancak hızlı tepki veren yastıklama sunarken; Dinamik Destek sistemi ise koşu boyunca yumuşak destek sağlar. Hafif Lunarlon yastıklama, yumuşak ve hızlı tepki veren bir koşu deneyimi yaşatır."

Barçın Spor farkıyla müşterilere ulaştırılan NIKE LUNARGLIDE 7 modeli dış tabanındaki basınç haritası ile stratejik tutuş ve hafif dayanıklılık vaadediyor. Ayrıca Flyknit ve file üst kısmı ile de ayağı hafif ve rahat bir şekilde sararak havalandırma ve kusursuz destek sağlıyor. Genel Müdür Celal Kaya, Barçın Spor olarak bu tarz son model ürünleri müşterileriyle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaya, "Müşterilerimizi LUNARGLIDE 7 gibi son teknoloji ve sporcu dostu ürünlerle buluşturma ilkemiz doğrultusunda çıtayı her defasında yükseltiyoruz . Dünya markalarının yarattığı trendleri ülkemize yaymaya ve gelişimin öncüsü olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celal Kaya Türkiye Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title