Haberler

    Köstebekgiller 52.bölüm

    Müjde çok pişmandır.

    Müjde çok pişmandır. Ceyda'ya kendini affettirmek için kafenin kapısından ayrılmaz. Bu esnada sorun çıkaran bir müşteriye Müjde müdehale eder ve olayı yatıştırır. Ceyda, Müjde'yi izler ve onun değiştiğini görür. Daha önceden olsa ortalığı karıştıran kişi kesinlikle Müjde olacaktır. Oysa şimdi sorun çözen Müjde'dir. Müjde bir kez daha Ceyda'dan özür diler, kendini affettireceğine dair söz verir. Ceyda da ona ikinci bir şans verir ve affeder.

    Diğer yandan köstebüsü çalıştırmak için bütün herşeyi denerler. Fakat her seferinde başarısız olurlar. Köstebüs bir türlü çalışmaz. Herkes kafa çalıştırmaya başlar. Uzun zamandır Bay Baykuş da gelmemiştir ki Köstan Amca'ya sorsunlar. Vakit kalmamıştır artık. Pelin sürekli ne olabilir diye düşünmektedir. Okulda beş taş oynayan arkadaşları onu da oyuna davet ederler. Pelin'in hiç oynayası yoktur. Yalnız taşları görünce aklına, meşale sarayından aldığı siyah taş gelir. Taşı cebinden çıkarıp ona bakmaya başlar. Bir anda buldum diye bağırır, Caner'i de alıp hemen garaja gider. Siyah taşı, Köstebüs'ün içine yerleştirir ve Köstebüs çalışmaya başlar. Herkes şaşkındır. Kösteban, Köstebüs'e biner ve diğerleriyle vedalaşıp, bir an önce yola koyulur. Önlerinde geri kazanmaları gereken biricik ülkeleri Köstebekya vardır.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title