Haberler

Kosova'da Türk Büyükelçiliği'nin Düzenlediği Caz Festivali'ne İlgi Büyük

Dha DIŞ HABER - Kosova'da Türk Büyükelçiliği'nin düzenlediği Caz Festivali'ne ilgi büyük Kosova'da Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçiliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Türk Caz Haftası, Priştine'deki konseri ardından Prizren'de de düzenlendi.

Dha DIŞ HABER - Kosova'da Türk Büyükelçiliği'nin düzenlediği Caz Festivali'ne ilgi büyük

Kosova'da Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçiliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Türk Caz Haftası, Priştine'deki konseri ardından Prizren'de de düzenlendi.

4 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Türk Caz Haftası'na Prizren halkı yoğun ilgi gösterdi.

Erkan Oğur yönetimindeki Telvin grubunun Priştine'deki konseri ardından Prizren'de sahne alan TAD BAND gurubunun performansı büyük ilgi gördü.

DHA mikrofonlarına konuşan Büyükelçi Songül Ozan, festivale her geçen yıl ilginin attığı; bu nedenle her yıl Priştine'de düzenlenen festivalin bu yıl ilk kez Prizren ve Cakova'da da konserler verildiğini söyledi.

Festivale katılan Erkan Oğur da Kosova'da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 18 Nisan tarihine kadar sürecek olan Türk Caz Haftası çerçevesinde Priştine, Prizren yanı sıra bu yıl ilk kez Cakova'da da konser düzenlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Priştine Prizren Kosova Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title