Haberler

BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi (SP) ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Destici, "Milletimiz için MHP ve SP ile koalisyonuna hazırız" diyerek şöyle konuştu: Türkiye'de bildiğiniz gibi dünyanın hiçbir tarafından olmayan bir yüzde 10'luk anti demokratik darbe yasası olan bir seçim barajı var. Bu tabi Türkiye'de siyasi partileri işbirliğine sevkediyor. BBP olarak biz 22 yıllık bir siyasi partiyiz. Seçim deneyimi çok yüksek olan bir partiyiz. Dolayısıyla seçime hazır olan partilerin başında geliyoruz tüm yönleriyle seçime hazırız biz.

"YELPAZENİN SAĞINDA DURAN PARTİLERLE İTTİFAK YAPABİLİRİZ"

Ama tabi Türkiye'nin önüne de bir iktidar projesi alternatifi koymak istiyoruz. Bunu da seçim işbirlikleriyle yapabileceğimizi kısa vadede biliyoruz. Bunun için de biz bu anlamda yelpazenin sağında olan milletin onayladığı tabanımızın onayladığı partilerle işbirliği yapabiliriz. Bundan bugüne kadar kaçınmadık bundan sonrada kaçınmayız. Bu deneyime sahip olan bir siyasi partiyiz. Yani biz milletimiz için ülkemiz için bunu sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Tabi ki Allah neyi takdir edecek bunu da hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Destici Türkiye Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (166)

özcan:

allah aşkına bırakın bu kişisel çıkarlarınızı da birleşin. birleşin ki bu halk kurtulsun

128
22
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

İnşAllah, İnşAllah, İnşAllah... Amin. Nezamadır Tabanda bu çağrı ve çalışmaları yapıyoruz. Açık çağrı için Allah Razı olsun. Milli Görüşçüyüm be bu adım atılmalıç Nitekim Kalpgözü açık olanlar görüyor. "Milli İttifak, Türkiyenin Toprak ve Vatan birliği için Şart oldu çoktan. Haydi Saadet, Haydi MHP... PKK yahudisiyle, Satanistiyle bölücülük için birleşti. Kardeşlik veya Defol.

148
1
yanıtYanıtla
TiTmobilWeb@haberler.com:

Bahceli pislik yapip reddeder ise en büyük düsmanimizin kendisi oldugunu ispatlayacaktir..sempati ile gôrmeye basladik bu reisi.. Sagol destici kardes.yaninda olacagiz.

123
5
yanıtYanıtla
TiTmobilWeb@haberler.com:

Birlesmenin din konusu agirlikli Olmamasi sart . biz bütün irkimiza kollarimizi acmaliyiz Hangi dinden olmasi Ve konusu olmamasi sart. Türk birligi lazim

112
2
yanıtYanıtla
Tam tam:

İnşallah bu gerçek olur MHP bunu kabul etmesi şart. . .

96
2
yanıtYanıtla
yuzde 10mobilWeb@haberler.com:

Hdp nin kapisi acik bbp ye. Rahat olun asimile etmeye calismaz sizi. sizin kurtlere yapmaya calistiginizi size yapacak kadar alcalmadi hdp.

2
91
yanıtYanıtla
Mhp Mobil-ANDROID:

helal olsun be allahim bu gunleride gorduk yaa :))) Ne mutlu Türküm diyene Akp nin sonu.yakindir

86
2
yanıtYanıtla
topal osman:

senin allahına gurban olayım mustafa başkan kormaya başladılar hainler memleketinin kıymetini bilmeyen sakallar hesap günü geliyor

83
2
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Kesinlikle süper olur.. Destekliyoruz

61
4
yanıtYanıtla
Oyumun rengi artık MHPMobil-ANDROID:

Tüm kalbimle destekliyorum bu ittifakı

23
35
yanıtYanıtla
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title