Haberler

BBP Genel Başkanı Destici: MHP ve SP ile Koalisyona Hazırız

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi (SP) ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Kosova'da bulunan BBP Genel Başkanı Destici, "Milletimiz için MHP ve SP ile koalisyonuna hazırız" diyerek şöyle konuştu: Türkiye'de bildiğiniz gibi dünyanın hiçbir tarafından olmayan bir yüzde 10'luk anti demokratik darbe yasası olan bir seçim barajı var. Bu tabi Türkiye'de siyasi partileri işbirliğine sevkediyor. BBP olarak biz 22 yıllık bir siyasi partiyiz. Seçim deneyimi çok yüksek olan bir partiyiz. Dolayısıyla seçime hazır olan partilerin başında geliyoruz tüm yönleriyle seçime hazırız biz.

"YELPAZENİN SAĞINDA DURAN PARTİLERLE İTTİFAK YAPABİLİRİZ"

Ama tabi Türkiye'nin önüne de bir iktidar projesi alternatifi koymak istiyoruz. Bunu da seçim işbirlikleriyle yapabileceğimizi kısa vadede biliyoruz. Bunun için de biz bu anlamda yelpazenin sağında olan milletin onayladığı tabanımızın onayladığı partilerle işbirliği yapabiliriz. Bundan bugüne kadar kaçınmadık bundan sonrada kaçınmayız. Bu deneyime sahip olan bir siyasi partiyiz. Yani biz milletimiz için ülkemiz için bunu sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Tabi ki Allah neyi takdir edecek bunu da hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Destici Türkiye Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (166)

özcan:

allah aşkına bırakın bu kişisel çıkarlarınızı da birleşin. birleşin ki bu halk kurtulsun

128
22
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

İnşAllah, İnşAllah, İnşAllah... Amin. Nezamadır Tabanda bu çağrı ve çalışmaları yapıyoruz. Açık çağrı için Allah Razı olsun. Milli Görüşçüyüm be bu adım atılmalıç Nitekim Kalpgözü açık olanlar görüyor. "Milli İttifak, Türkiyenin Toprak ve Vatan birliği için Şart oldu çoktan. Haydi Saadet, Haydi MHP... PKK yahudisiyle, Satanistiyle bölücülük için birleşti. Kardeşlik veya Defol.

148
1
yanıtYanıtla
TiTmobilWeb@haberler.com:

Bahceli pislik yapip reddeder ise en büyük düsmanimizin kendisi oldugunu ispatlayacaktir..sempati ile gôrmeye basladik bu reisi.. Sagol destici kardes.yaninda olacagiz.

123
5
yanıtYanıtla
TiTmobilWeb@haberler.com:

Birlesmenin din konusu agirlikli Olmamasi sart . biz bütün irkimiza kollarimizi acmaliyiz Hangi dinden olmasi Ve konusu olmamasi sart. Türk birligi lazim

112
2
yanıtYanıtla
Tam tam:

İnşallah bu gerçek olur MHP bunu kabul etmesi şart. . .

96
2
yanıtYanıtla
yuzde 10mobilWeb@haberler.com:

Hdp nin kapisi acik bbp ye. Rahat olun asimile etmeye calismaz sizi. sizin kurtlere yapmaya calistiginizi size yapacak kadar alcalmadi hdp.

2
91
yanıtYanıtla
Mhp Mobil-ANDROID:

helal olsun be allahim bu gunleride gorduk yaa :))) Ne mutlu Türküm diyene Akp nin sonu.yakindir

86
2
yanıtYanıtla
topal osman:

senin allahına gurban olayım mustafa başkan kormaya başladılar hainler memleketinin kıymetini bilmeyen sakallar hesap günü geliyor

83
2
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Kesinlikle süper olur.. Destekliyoruz

61
4
yanıtYanıtla
Oyumun rengi artık MHPMobil-ANDROID:

Tüm kalbimle destekliyorum bu ittifakı

23
35
yanıtYanıtla
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title