Haberler

Kosova Cumhurbaşkanı'ndan Siyasi Liderlere 'Çözüm' Çağrısı

Kosova Cumhurbaşkanı'ndan siyasi liderlere 'çözüm' çağrısı Turan Kasap Priştine, 7 Şubat (DHA) - Kosova'da yaşanan siyasi krizin bir an önce çözüme kavuşması; 17 Şubat'ta planlanan protestonun önüne geçebilmek için Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga siyasi parti liderlerine görüşme daveti gönderdi.

Kosova Cumhurbaşkanı'ndan siyasi liderlere 'çözüm' çağrısı

Turan Kasap Priştine, 7 Şubat (DHA) - Kosova'da yaşanan siyasi krizin bir an önce çözüme kavuşması; 17 Şubat'ta planlanan protestonun önüne geçebilmek için Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga siyasi parti liderlerine görüşme daveti gönderdi.

Yahyaga, ülkedeki tüm siyasi parti temsilcilerini yarın Cmhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüşmeye davet etti. Ayrı ayrı yapılacak görüşmelerde ABD Büyükelçisi Greg Delawie'nin de bulunacağı açıklandı.

Başbakan İsa Mustafa ve Başbakan Yardımcısı Haşim Taçi, Yahyaga'nın davetini kabul ettiklerini açıkladı.

Muhalefetteki partiler VV, AAK ve Nisma'nın temsilcilcileri, Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga'nın davetine katılmayacaklarını açıkladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Priştine Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title