Haberler

Köşker'in Yeşilaycı Konukları

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, özellikle son günlerde kullanımı hızla yaygınlaşan ve ölümlere neden olan uyuşturucu madde Bonzai'ye karşı velilerin ve gençlerin dikkatli olması konusunda uyardı.

Başkan Köşker ayrıca; Bonzai ve tüm ölüm saçan uyuşturucu maddelere karşı başlatılan savaşta üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini bir kez daha dile getirdi.

Yeşilay Derneği yöneticileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret etti. Yeşilay Şube Başkanı Bilal Başkonuş ve beraberindeki dernek yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Köşker, dernek çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Vatandaşların ve özellikle de gençlerin uyuşturucu, alkol ve tütün ürünleri gibi zararlı maddelerden korunması için çalışmalar yapan Yeşilay Derneği'nin her zaman destekçisi olduklarını dile getiren Başkan Köşker, özellikle son günlerde kullanımı hızla yaygınlaşan ve ölümlere neden olan uyuşturucu madde Bonzai'ye karşı velilerin ve gençlerin dikkatli olması konusunda uyardı. Her türlü madde bağımlılığının en çok gençleri tehdit ettiğine dikkat çeken Başkan Köşker; gençlerin kolaylıkla ulaşabildiği Bonzai'ye karşı devletin çalışma başlattığını hatırlattı. Bonzai ve tüm ölüm saçan uyuşturucu maddelere karşı başlatılan savaşta üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini dile getiren Gebze Başkanı Adnan Köşker, gençlerin uyuşturucudan uzak tutulmasında ailelere de önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title