Haberler

Köşk, Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk'e sözünü verdiği yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başladı. İlçenin çehresini değiştirecek hizmet binasının bir yılda tamamlanması bekleniyor.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın Altı Eylül ve Serdaroğlu Mahalleleri için büyük bir öneme sahip bir projeyi hayata geçirmek için adım attıklarını söyledi. Aydın'da AK Parti'nin kalesi Köşk'te proje yatırımları sürüyor.

İlçede AK Parti'nin belediye olarak görev almasıyla birlikte projeler ilçesi olduğunu söyleyen Başkan Kılınç, "Köşkümüze yapılacak olan yeni Belediye Hizmet Binası 2 bin metrekarelik arazimiz içine toplam oturma alanı bin 191,46 metrekare olup 5 katlı ve 4 bin merekarelik kapalı alan olarak inşa edilecek. Belediye hizmet Birimlerinin bulunacağı binada 2 adet konferans salonu, sergi salonu, resim atölyesi, müzik odası, otopark, el sanatları bölümü, yemek salonu, bilgisayar ve dil bölümü, mutfak sanatları bölümü, mescit ve kreş yer alacak. Eski hizmet binasını olmaması ile birlikte Köşk tarihinde kendine ait hizmet binası olmadan yıllarca ilçemize hizmet vermeye çalışmış. Dönem dönem bina değişiklikleri süre gelmiş. Biz projelerimizin içinde Köşkümüz için yeni bir hizmet binası için çalışmalarımıza başladık. 'Her şey Köşk İçin' ilkesi ile yola çıktık ve Köşk için büyük hayallerimiz olduğunu her fırsatta söyledik. Halkımızdan aldığımız güç ile Köşkümüzü modern, refahı yüksek, yaşanabilir bir kent olması için aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"KÖŞKÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Köşk için yapılan projeleri tüm mahalleleriyle birlikte kapsamlı olarak ele aldıklarını Altı Eylül ve Serdaroğlu için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Kılınç; "Hizmet binası projemizle ilçemizin çehresi değiştirilmiş, tüm belediye hizmet birimleri tek çatı altında toplanmış olması ile birlikte Altı Eylül ile Serdaroğlu Mahallelerimize yeni bir konum merkezi kazandırılmış ve canlılık getirilmiş olacak. Bir yıl içinde yeni Hizmet Binasının tamamlanmasını hedefliyor; saygı değer Köşk Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu hayalimizi gerçekleştirmenin sevincini tüm saygı değer Köşklülerimiz ile birlikte yaşıyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıfat Kadri Kılınç Ak Parti Aydın Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title