Haberler

Köşk Kaymakamı Demiryürek'e Veda Yemeği

Güncelleme:

İzmir Urla'ya tayini çıkan Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek için veda yemeği düzenlendi.

İzmir Urla'ya tayini çıkan Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek için veda yemeği düzenlendi. Görev yaptığı süre içerisinde halkla iç içe yaşayan ve bir çok sorunun çözümünde önemli rol oynayan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'in vedası mesai arkadaşlarını ve Köşk sakinlerini üzdü.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'in tayini dolayısıyla düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Köşk ilçesinin ilerlemesi, halkın huzur ve güven içinde yaşaması için Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'in elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Köşk Belediye Başkanı Murat Sefa Demiryürek, "Birlikte güzel başarılara imza attığımız bir devlet büyüğümüzü uğurluyor olmanın üzüntüsü içindeyiz. Ancak bizler ve Köşk halkı Sayın Demiryürek'i unutmayacak hep güzellikleri ile hatırlayacaktır" dedi.

Köşk gibi bir ilçede çalışmaktan gurur duyduğunu ve görev süresi içerisinde halka en iyi şekilde hizmet verebilmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, herkesle kucaklaşarak Köşk'e veda etti.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve çeşitli kurumların müdürleri Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e teşekkür plaketi sundular. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Sefa Demiryürek Rıfat Kadri Kılınç İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title