Haberler

Köşk İçin Sürpriz İsim: Bülent Arınç

Güncelleme:

Başbakan'ın "Ters köşe olabilirsiniz" açıklamasından sonra, ismi gündeme gelmeyen Bülent Arınç'ın Köşk'e çıkabileceği kulislerde konuşulmaya başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dünkü 1915 mesajıyla hem Türkiye hem de dünya gündemini bir anda sarsken gazetecilerle yaptığı eğlenceli sohbeti esnasında Cumhurbaşkanlığı ile ilgili "Ters köşe olabilirsiniz." açıklaması da oldukça etkili oldu.

KÖŞK'E SÜRPRİZ İSİM

Başbakan'ın bu açıklamasından sonra Meclis kulisleri kaynamaya başlarken ismi Köşk için neredeyse hiç gündeme gelmeyen Bülent Arınç'ın Köşk'e çıkabileceği konuşulmaya başlandı.

GÜL, AK PARTİ'NİN BAŞINA MI GEÇİYOR?

Kulislerde konuşulmaya başlanan diğer bir hadise ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olarak yola devam edeceği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ise Köşk'ten inerek AK Parti'nin başına geçeceği ve tüm işleyişi ele alacağı yönünde.

KULİSLER EKRANA DA YANSIDI

İşte bu iddia bugün Habertük TV ekranlarında da konuşuldu. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'te kulislerde konuşulanlarla ilgili olarak "İsmi konuşulmayan ama AK Parti için çok önemli bir dinamik olan Bülent Arınç. AK Parti kurulurken 3 kemik isimden biri. İsminin Köşk için çok sıklıkla zikredilmemesi büyük bir ters köşe olabilir. Arınç Köşk'e çıkabilir. Erdoğan, Başbakanlık'ta kalabilir ve Gül'de Ak Parti'nin başına geçebilir." dedi.

CHP VE MHP CEPHESİ

Çelik, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları için Ak Parti'nin adayının açıklamasını bekliyor ona göre güçlü bir aday çıkaracaklar. MHP cephesi ise adayını 1-2 haftaya belirleyecek." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

cesursuleymancinar_051@hotmail.de:

BEY BUYURUR, APTAL KESER...KENDİ KENDİLERİNE B. BAKANINI DA C. BAŞKANINI SEÇEN HÜKÜMET VAR...BU KOYUN HALKTA, TAYYİP NE YAPSA YERİDİR.NERDEYSE, ADAMIN KARSINI BECERSE, ONA BİLE GÖZ YUMACAK BİNLERCE KOYUN VAR....

9
19
yanıtYanıtla
yunus severseveryunus_25@hotmail.com:

E BE GERİ ZEKALI ADAM HÜKÜMET HEMDE TÜRKİYENİN YÜZDE ELLİ OYUNU ALMIŞ BİR HÜKÜMET CUMHURBAŞKANINI DA BAŞBAKANINI DA ONLAR BELİRLEYECEK SENİN GİBİ APTALLARA RAĞMEN DE BU MİLLET BUNLARA OY VERECEK

yanıt0
yanıt0
ke-malmicroline1907@hotmail.com:

koyun dediniz koyduk başka isteğiniz

yanıt0
yanıt0
Vatanbmusta@hotmail.com:

Gezizekalı aptal sen vatanını düşünmediğin için böyle rahatsın. birde yıllarca solcu başkanlar sizi beceriyor galiba ki görüşün bu yönde.

yanıt0
yanıt0
zeynepzynp.89@hotmail.com:

kim ne derse desin bu başbakan bu ülke için büyük bir şans ama kör aydınlar çağdaşlar bunu anlayamazlar onların istedikleri hizmet değil onlar kendi düşüncelerini taşıyan yönlendirilebilir başbakan istiyo kusura bakmayın bu halk hep doğru insanları koymuş tepelere bazılarını asmışlar bazılarını zehirlemişler ama bu sefer bu sert kayaya çarptınız çapulcular

11
12
yanıtYanıtla
serkannobelium_iso@hotmail.com:

zeynep bak kendın ne guzel söylemişsin aydınlar ve çagdaşlar yani kısacası akp'li olmayanlar sizin gibi yobaz degiliz çok şükür

yanıt0
yanıt0
ke-malmicroline1907@hotmail.com:

mhp li aday, erbakan ın yeğeni aday, noldu aydınlar çağdaşlar yokmu içinizden bi gezizekalı çapulcu

yanıt0
yanıt0
alialiguresir@hotmail.com:

ya size yazık be

yanıt0
yanıt0
zeynepzynp.89@hotmail.com:

canım orda kinaye var ama haklısın anlamaman normal bi çok şeyi anlayamadığınız gibi sizde düz mantık. ayrıca yobazın git kelime anlamına bak kendini bulucaksın çabulcuk

yanıt0
yanıt0
Barbar Necoorka8@mynet.com:

Bizi kim yönetiyor? B.A. İbrahim Arınç'ın annesi Raziye'nin, 1369169**** numaralı kimlik bilgilerinden gördüğümüze göre baba adı Mehmet, annesinin ismi ise Gılman'dı. Raziye Hanım Bergama'da dolmuştu. Bergama'ya da Girit'ten gelmişlerdi. Girit'e gitmeleri ise Siirt'in Baykan ilçesi Arınç köyünden olan, Arınç ailesinin Tunceli ve yöresinde isyana kalkışmaları sonucuydu. Böylece Tayyip'in karısı Emine'den, Abdullah Gül'den, Beşir Atalay'dan sonra Siirt kökenli olduğu belgelenen Arınçlar, Be-dirhan aşiretinin uzantılarındandılar. Osmanlı bunları Girit'e sürdükten sonra Girit isyanları başlamıştı. Arınç'ın İbrani kökenli dedeleri Osmanlı'ya başvurarak bugünkü deyimle Koordinatörlük istemiş, koordinatör olmalarının ardından Girit elimizden çıkmıştı.

9
14
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title