Haberler

Kosif'ten İmalı Mesaj

Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif: "Dany, çok çalışıp sezon sonu Galatasaray'a döneceğim, dedi.

Derbi galibi Galatasaray

Dany'nin Veysel Sarı'ya yaptığı penaltı sonrası yine bir bardak suda fırtınalar koptu. Sosyal medya da bu fırtınayı kasırgaya çevirdi. Galatasaray, yabancı kontenjanını boşaltmak için Dany'yi Gaziantep'e kiralamak istedi. Aynı dönemde Beşiktaş Lescott'un peşindeydi.

Sözleşmesinde madde yok

Manchestercity'nin hocası Pellegrini göndermedi. Bu sırada Sivok sakatlandı. Beşiktaş da hem maliyeti hem kalitesi hem de ligi tanıması nedeniyle tuttu Dany'yi kiraladı.

Dany'nin kiralama sözleşmesinde " Galatasaray'a karşı oynamaz" maddesi konulmadı. Kamerunlu da dün eski takımına karşı, ilk kez forma giydi ve Veysel Sarı'ya yaptığı kontrolsüz hareket nedeniyle ilk yarıda penaltıya sebep oldu.

Kosif'ten imalı mesajlar

Fenerli yönetici Selim Kosif, önce "Kiralık Dany ve tabii ki lüzumsuz bir penaltı. Şimdi hep beraber Dany'nin demecini hatırlayalım: Çok çalışıp sezon sonu Galatasaray'a döneceğim. Bence bugün döndü bile" diye tweet attı. Ardından da bir takipçisinin "Göz göre göre şike" mesajını retweet etti.

Sporda ahlaka ihtiyaç var

Selim Kosif'in ardından Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan'ın tweetleri geldi. Doğan da Semih Kaya üzerinden imalı mesajlar attı: "Kazanmayı bilen aslanlarımızı kutluyorum. Beşiktaş'ın 2 kalecisine de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Semih'i ahlaklı davranışından ötürü kutluyorum! Sporda dünyasında ahlaka çok ihtiyacımız var! Şimdi sıra Şampiyonlar Ligi'nde! Chelsea'yi yenmek için takımımızın mücadelesi kadar muhteşem taraftarımıza ihtiyacımız var!"

Alkışı bile dert

Dany, penaltı golü sonrası Beşiktaşlı arkadaşlarını cesaretlendirmek için alkışladı. Kamerunlu oyuncunun bu hareketi bile polemik  konusu yapıldı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Dany Nounkeu Veysel Sarı Galatasaray Selim Kosif Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title