Haberler

Kosgeb'ten Etso'ya Ziyaret

KOSGEB Hizmet Merkezleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Celal Hatipoğlu ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Merih Özyılmaz, Edirne'yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KOSGEB Hizmet Merkezleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Celal Hatipoğlu ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Merih Özyılmaz, Edirne'yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Edirne'de, ilgili ihtiyaçların paydaşlarca karşılanacağı bir Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruluş başvurusunu değerlendirmek ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere, Edirne'ye gelerek bir takım temaslar ve incelemelerde bulunan heyet, ilk olarak protokol taraflarından biri olan Trakya Üniversitesi'nde, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti. Ziyarette Daire Başkanları Celal Hatipoğlu ve Ahmet Merih Özyılmaz'ın yanı sıra, odayı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Eren, KOSGEB Edirne Hizmet Merkez Müdürü Bedri Döngel, Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem ve Teknopark Genel Müdürü Nihan Tomris Küçün'de hazır bulundu.

Rektör ziyareti adından Mühendislik Fakültesi'nde yakın zamanda açılışı gerçekleştirilen "Teknoloji Koridoru"nu ziyaret eden heyet, ardından ETSO binasına gelerek Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Zıpkınkurt, "Göreve geldiğimizden bu yana girişimcilerimizi destekleyebilmenin çabasındayız. KOSGEB Edirne Hizmet Merkez Müdürlüğü ile Odamız arasında çok güzel bir sinerji oluşturduk. Mevcut işletmelerimizi ziyaret ediyor, bizzat kendi iş yerlerinde, faydalanabilecekleri destekler konusunda kendilerini bilgilendiriyoruz. İnşallah kurulacak olan TEKMER ile yeni girişimcilerin inkübe edilerek söz konusu teknolojik ve inovatif faaliyetlere ivme kazandırıp, daha çok girişim ve yatırım için zemin oluşturacağız" dedi.

İlin sanayi gelişimi, yatırım ve kümelenme altyapısı ile ilgili sohbet eden heyet, ziyaretinin ardından Teknopark'ı da gezerek Edirne'den ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Üniversitesi Yener Yörük Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title