Haberler

Kosgeb Başkanı Biçer Taşköprü'de

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, Taşköprü ilçesinde uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgesi törenine katıldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, Taşköprü ilçesinde uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgesi törenine katıldı.

Biçer, Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, bir işi başarmanın temelinde, o işe başlamanın yattığını söyledi.

Eğitime gelenlerin, bu başlangıcı yaptığını ifade eden Biçer, şöyle konuştu:

"İnşallah bundan sonra hepinizin kafasında bir işletme açmak var. Bu işin iki boyutu var. Biri maddi boyutu, inşallah işletmeyi açarsınız hayırlı bereketli kazanç sağlarsınız, kendinizi geçindirirsiniz. Bir de manevi boyutu var. Siz işletme açıp yanınızda bir istihdam sağladığınızda veren el oluyorsunuz, yanınızda çalışanlar size dua ediyor, bu da işin manevi boyutu."

Daha sonra, girişimci adaylarına plaket takdim edildi.

Törene, Kaymakam Vekili Mustan Barış İşler, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Taşköprü Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title