Haberler

Kosgeb ATO'da Temsilcilik Açacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odasında (ATO) temsilcilik açacak.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odasında (ATO) temsilcilik açacak.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, temsilcilik açılmasına ilişkin protokol, ATO Başkanı Salih Bezci ve KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan tarafından imzalandı. Protokol uyarınca KOSGEB, Ankara'daki işletmelere vereceği hizmet ve desteklerin yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulması amacıyla ATO binası içinde temsilcilik açacak. ATO'daki KOSGEB Temsilciliğinde tam gün görev yapmak üzere bir KOBİ uzmanı ya da uzman yardımcısı görevlendirilecek. Temsilcilik, KOSGEB destek ve hizmetlerinin işletmelere duyurulması ve tanıtılmasıyla ilgili çalışmaları yürütecek.

Açıklamada, KOSGEB Temsilciliğinin Ankara'da ilk kez ATO bünyesinde açılacağını belirten Bezci'nin, şu görüşlerine yer verildi:

"KOSGEB ile 4-5 yıldır devam eden çalışmalarımız var, çok güzel bir anlaşmaya imza attık. KOSGEB ile birlikte düzenlediğimiz girişimcilik eğitimine çok yoğun talep oldu, eğitim bu yıl da devam edecek. Ankara Sanayi Odasının ve başka kurumların da ATO'da temsilciliği bulunuyor. ATO olarak bundan gurur duyuyoruz. Esnafımız, tüccarımız buraya geldiğinde bütün işini görüp gidiyor."

KOSGEB Başkanı Kaplan da imzaladıkları protokolün, ATO ile birlikte KOBİ'lere yönelik yeni projelerin yürütülmesine imkan vereceğini ifade ederek, KOBİ'lerin rekabet gücünü artıracak eğitim, danışmanlık, kümelenme, Ar-Ge ve inovasyon gibi projeler temsilcilik aracılığıyla hayata geçirilecek" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kaplan Salih Bezci Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title