Haberler

Kosgeb Adıyaman İl Müdürü Mısır Açıklaması

KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Mehmet Şükrü Mısır, "Esnaf, sanatkar ve KOBİ'lerimizin dertlerini dert edinerek, onlara devletin şefkatli ve sıcak yüzünü göstererek, KOSGEB'in desteklerini en uç noktalara kadar götürmek birinci vazifemizdir" dedi.

KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Mehmet Şükrü Mısır, "Esnaf, sanatkar ve KOBİ'lerimizin dertlerini dert edinerek, onlara devletin şefkatli ve sıcak yüzünü göstererek, KOSGEB'in desteklerini en uç noktalara kadar götürmek birinci vazifemizdir" dedi.

Mısır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık iki ay önce KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğüne atandığını anımsattı.

Müdürlük bünyesindeki 7 personelle vatandaşlara hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Mısır, "Personel sayımızın az olmasına rağmen Adıyaman'da 2014 yılında 149 işletmeye 1 milyon 669 bin 829 lira, 2015 yılının ilk altı ayında ise 134 işletmeye 1 milyon 216 bin 460 lira hibe desteği sağladık" dedi.

Daha önceki dönemlerde verilen desteklerin Girişimcilik Destek Programında yoğunlaştığını ifade eden Mısır, yeni dönemde girişimcilerin diğer destek programlarından da yararlanması için çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

Göreve başladığı günden itibaren çeşitli ilçelere ziyaretler gerçekleştirdiğini vurgulayan Mısır, şöyle konuştu:

"Esnaf ve sanatkarlarımızı, KOBİ'lerimizi ziyaret edip çaylarını içmekteyim. Esnaf, sanatkar ve KOBİ'lerimizin dertlerini dert edinerek, onlara devletin şefkatli ve sıcak yüzünü göstererek, KOSGEB'in desteklerini en uç noktalara kadar götürmek birinci vazifemizdir. Bu kapsamda Adıyaman'da eli sıkılmadık esnaf ve zanaatkarımız kalmayacak. İşletmesini ziyaret etmediğimiz sanayicimiz kalmayacak. KOSGEB'in desteklerinden ilimizi daha etkin ve verimli şekilde yararlandırabilmemiz için kamuoyunu bilgilendirici çalışmalarda herkesin desteğini bekliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title