Haberler

Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Demir'in ölümü GÜMÜŞHANE

Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Demir'in ölümü - GÜMÜŞHANE

Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Demir'in ölümü

- Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzm. Dr. Sevgin Demir için Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde tören düzenlendi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de trafik kazasında hayatını kaybeden Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sezgin Demir için tören düzenlendi.

Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü önündeki törene Demir'in annesi Şükriye, ablası Ayten, ağabeyi Ayhan ve dayısı Münür Demir'in yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Sağlık Müdürü Emre Boşnak, Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan ve çalışma arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Vali Mayda, Demir ailesine sabır dileyerek, ''4 yılı aşkın süredir hastalarımıza hizmet eden bir kardeşimizi kaybettik. Trafik kazası takdiri ilahi. Buna diyebilecek bir şeyimiz yok. Kutsal bir görevi vardı. Hastalarla bire bir ilgilenirdi. İnşallah ahirette iyi bir durumda olacağına biz inanıyoruz. Biz kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz'' dedi.

Mayda'nın konuşmasının ardından İl Müftüsü Süleyman Aktaş, dua etti. Demir'in cenazesi, memleketi Trabzon'a gönderildi.

Öte yandan, acılı anne Şükriye Demir, tören boyunca oğlunun tabutu başında gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul'da geçirdiği yıllık iznin ardından dün gece geldiği Trabzon Havalimanı'ndan, 29 DK 663 plakalı otomobiliyle Köse'ye dönmek üzere yola çıkan ancak sabah mesaisine gelmemesi üzerine kaybolduğu anlaşılan Demir için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı. Trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği tespit edilen Demir'in cesedi, Trabzon-Gümüşhane kara yolunun İkisu mevkisinde Harşit Çayı kenarında otomobilinin yanında bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Canlı Arif Karaman Gümüşhane Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title