Haberler

Koruyucu Aileler Düzenlenen İftar Programında Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Erzincan'daki koruyucu ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Polis Evi'nde düzenlenen iftar programına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve eşi, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve eşi, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve eşi çok sayıda davetli ile birlikte koruyucu aileler katıldı.

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Muhsine kahraman, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan'ı Şerif'in idrak edildiğini ifade ederek, tutulan oruçların kabul olmasını diledi.

Erzincan Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tertip edilen iftar programının hayırlara vesile olmasını dileyen Muhsine Kahraman konuşmasının devamında koruyucu ailelere seslenerek; " Bizler, merhamet etmeyi bilen, mazlumun daima yanında olan bir medeniyetin mensuplarıyız. Bu şuurun devam ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Sizler bu hayırlı işte aktif rol alarak, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini sergilediniz. Toplumsal dayanışmanın doğal ortamda sağlanması, sosyal güvenlik hizmetlerine ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Sosyal dayanışma; bir olmamızın, kardeş olmamızın da temelini oluşturuyor. Devletimiz, çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılasa da anne-baba sevgisini doğal ortamda karşılayamaz. Bu eksikliği sizler tamamlıyorsunuz. Sizin gibi engin gönüllü kardeşlerimiz oldukça çocuklarımız aile ortamında, dolayısıyla sevgi ikliminde büyüyecek. Bu bakımdan kendinizle ne kadar övünseniz azdır. Bu vesileyle sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Koruyucu ailelerimizin sayısının artması için İl Müdürlüğümüzün çalışmalarına özveriyle devam etmesini diliyorum." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Süleyman Kahraman Ak Parti Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title