Haberler

Korunmaya Muhtaç Çocuklardan Milli Eğitime Personel Alınacak

Milli Eğitim Müdürlüğü, korunmaya muhtaç çocuklar içerisinden çeşitli görevlerde bulunmak üzere 10 kişi alacak.

Personel alımı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün tahsis ettiği bu kadrolara 'Korunmaya Muhtaç Çocuklar' kontenjanından orta öğretim ve ilköğretim okulu mezunu olanlardan hizmetli ve Eğitim Fakültesi dışındaki öğretmenliğe kaynak olan yüksek öğretim programlarından mezun olanlarda, orta öğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans programını bitirmiş olmak ya da pedagojik formasyon belgesine sahip olanlar ise öğretmen olarak alımı yapılacak.

Hizmetli ve öğretmenlik alımı test sınavı sonucunda oluşturulan başarı sırasına göre atama yapılacak. 20 Haziran 2011 ile 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü'nde oluşturulan başvuru bürosunca kabul edilecek olan başvurular, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce gönderilen listede ismi bulunanlardan olabilecek. 17 Temmuz 2011 Pazar günü saat 10. 00'da ilimiz Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yapılacak olan test sınavı ile alımı gerçekleştirilecek personel kısa süre sonra işbaşı yapacak. "

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title