Haberler

Koruma Altındaki Kadın Boşandığı Eşi Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit İlçesinde, hakkında koruma kararı bulunan Esra Gövem, eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet genç kadının annesi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, hakkında koruma kararı bulunan Esra Gövem (24), bir süre önce boşandığı eşi Tolga Y. (Yavaşer) (25), tarafından iki yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. O anlarda talihsiz kadının annesi de olayı cep telefonuyla görüntüledi.

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Edremit'te bir oto kiralama şirketinde çalışan Tolga Y., 3 yıllık eşi, mobilya ve halı mağazasında çalışan Esra Gövem'den 5 ay önce boşandı. Mahkeme çiftin 2 yaşındaki kızları E.Y.'nin velayetini annesine verdi. Tolga Y., bugün saat 11.00 sıralarında mahkemenin hafta sonlarında görebilmesine izin verdiği kızını E.Y.'yi almak için boşandığı eşinin Camivasat Mahallesi 32. Sokak'taki baba evine gitti. Çocuğu bababına vermek için apartımanın önüne çıkan Esra Gövem ile boşandığı eşi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tolga Y., cebinden çıkardığı bıçakla kızının gözü önünde, boşandığı eşini ikisi kalbi, biri de göğsünden olmak üzere üç bıçak darbesiyle yaralayıp, kızını da bırakarak kaçtı. Çığlık sesleri üzerine pencereye çıkan alt kat komşusu Gövem'in kanlar içinde yerde yattığı görüp, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Bu sırada gelen Gökhan Gövem, kanlar içindeki ablasını yan taraftaki ekmek fırınına ait kamyonetle Edremit Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumu ağır olan genç kadın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KORUMA KARARI VARDI

Genç kadının, boşandığı eşi tarafından tehdit edildiği için hakkında koruma kararı bulunmasına rağmen, kızını görmesine izin verdiği öğrenildi.

Körfez Polis Merkezi'ne yaklaşık 200 metre mesafedeki evlerinin önünde öldürülen Gövem'in cesedi, savcının olay yerindeki incelemesini ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayın ardından kaçan Tolga Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

ANNESİ DEHŞETİ GÖRÜNTÜLEDİ

Balıkesir'in Edremit İlçesinde, Tolga Y.'nin bir süre önce boşandığı eşi Esra Gövem'i bıçaklaması, tedbir amaçlı çekim yapan genç kadının annesi Ferda Gövem tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Tolga Y.'nin üvey kardeşi S.Ö. ile bir otomobilden inip eve doğru yaklaştığı görüntülerde yer alırken, bir süre sonra kızının bıçaklandığını gören anne Ferda Gövem'in çığlıkları da duyuluyor. Olay sırasında şüphelinin kardeşi S.Ö.'nün küçük E.Y.'yi kucaklayıp, uzaklaştırdığı da görüntülerde yer alıyor.

Bu arada şüpheli Tolga Y. ile üvey kardeşi S.Ö.'nün küçük E.Y.'yi yanlarında götürdüğü belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Balıkesir Edremit 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

öfke:

öfke bal kadar tatlı olan ama aslında dünyadaki en acı , en çirkin şeydir. niye öldürüyor kendine başka bir hayat kuramaycak kadar beceriksiz olduğunu düşünüyor aslındaa kızgınlığı kendine ben niye bu kadar malım diye. e mal olma dene .

26
1
yanıtYanıtla
merve nur:

cehennem iyi ki var. başka türlü sönmez bu şeytanın hırsı.

22
1
yanıtYanıtla
özge:

insan ne olursa olsun kızını öldürmez benim annem bana bunları hiç yapmaz.

0
23
yanıtYanıtla
birii...............:

malmısın yaaa her anne yapcak dıye bıse mı varrrr sacmaa sacma yorum yapma özgeee

yanıt3
yanıt0
ıoı:

Akp nin yeni Türkiyesi; Osmanlıcılık oynamaya devam edin siz esikler

15
8
yanıtYanıtla
eko:

allah belanı versın bunların anca kadınlara zayıf ınsanlara gucu yeter boyle ınsanlar her tarafta ezıktır ezıklıgını kadından cıkarır kendı egosunu tatmın eder yoksa baska hıc bır seyı tatmın edemedıgnden zayıf yonlerı coktur. .

20
0
yanıtYanıtla
pala remzı:

salak kızla serserını buluşması = ölumdur

8
6
yanıtYanıtla
ömer:

TAYYIP KENDISINI 250 KORUMAYLA KORUTUYOR AMA HALKI VE ASKERLERI KORUMAKTAN ACIZ.

9
0
yanıtYanıtla
anadolu son vatan!:

devletin sosyal çalışmacıları ne iş yapar. koruma kararı alıyorsan, kadını, eski kocasından uzak bir ile taşımalısın. t. c. her gün kan kaybediyor. bu ölen insanlar kolay mı yetiştiriliyor. toplumun temeli dinamitleniyor. allah korkusu olmayan, peygamber sevgisi olmayan nesiller den sağlıklı bir toplum yetişirmi. nasıl bir baba evladını annesiz, yetim bırakabilir.

5
1
yanıtYanıtla
erciyes:

kadın kamera çekmek yerine caninin sırtına kürek vursaydın

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title