Haberler

Koruma Altındaki Çocuklardan Çanakkale Gösterisi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan çocuklar tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı hazırlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan çocuklar tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı hazırlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların eşleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gül Düzgün, programda yaptığı konuşmada, Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle andı.

Çanakkale Zaferi'nin Türk tarihi için önemine değinen Düzgün,  "İnşallah, Allah bu millete bir daha İstiklal Savaşı yaşatmaz. Çocuğunun battaniyesiyle cephaneyi koruyan insanlar sayesinde buralara geldik. O nedenle çocuklarımıza Çanakkale ruhunu yaşatmamız, sahip olduğunuz imkanların temellerini onlara anlatmamız gerekir" diye konuştu.

Gül Düzgün, merkezde kalan çocukların Çanakkale ruhunu yaşatabilmek amacıyla program hazırlamaları karşısında duygulandığını belirterek, teşekkür etti.

Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ömer Bozkurt da Çanakkale'nin tarihte taşıdığı öneme işaret etti.

Programda, Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklar tarafından hazırlanan "Vatan Sağolsun" adlı tiyatro gösterisi ile "Çanakkale Destanı Oratoryosu" ve "Koca Seyit Onbaşı" adlı oyun sahnelendi.

Kaynak: AA / Yerel

Vali Orhan Düzgün Gül Düzgün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title