Haberler

Korkutelili Tuğba Kılıç, Türkiye Birincisi Oldu

Bursa’da Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Bayanlar ve Yıldız Serbest Erkekler, Yıldız Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na katılan Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, takım halinde Türkiye 4'üncüsü oldu.

Bursa'da Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Bayanlar ve Yıldız Serbest Erkekler, Yıldız Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na katılan Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, takım halinde Türkiye 4'üncüsü oldu.

Toplam 41 kulübün katıldığı müsabakalar sonucunda Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi olarak Erkekler Serbest Güreşte 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 1 beşincilik, 1 yedincilik, grekoromende 1 ikincilik, 1 beşincilik kazandı.

Bayanlarda 70 kiloda Tuğba Kılıç ise Türkiye birincisi olurken, Grekoromende 85 kiloda M. Talha Kılıç ve serbestte 42 kiloda Cihan Uran Türkiye ikincisi, Serbest Güreşte 100 kiloda Mehmet Kaya, 85 kiloda Murat Demir Türkiye üçüncüsü oldu. Serbest Güreşte 63 kiloda İbrahim Çağlayan ile 76 kiloda M.Emre Bağa Türkiye 5beşincisi olurken, 46 kiloda Serbest Güreşte Halil Kocaer, Türkiye yedincisi oldu. Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, Takım halinde Türkiye döndüncüsü oldu.

Antrenör Osman Erdoğan, Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'ndeki güreşçilerin başarısının herkesin başarısı olduğunu belirterek, "Soprcular önümüzdeki günlerde yapılacak olan uluslararası turnuva kampına katılacaklar. Şampiyonaya gitmemize destek olan, maçlar için araç veren Belediye Başkanımız Hasan Gökce'ye a teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title