Haberler

Korkutelili Müteahhitlere Sertifika

Antalya'nın Korkuleti ilçesi'nde 30 Müteahhide Korkuteli İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından sertifika verildi.

Korkuteli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin Kor-Bet hazır beton firmasıyla düzenlediği sertifika dağıtım töreni Antalya'da gerçekleşti. Bir otelde gerçekleştirilen törende, müteahhitler sertifikalarını aldılar. Törene, Antalya müteahhitler derneği başkanı ve Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili olan Deniz Karataş, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Dağdelen, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli ve müteahhitler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Korkuteli Müteahhitler Derneği Başkanı Ali İhsan Girgiç, "Derneğimizin kuruluşundan itibaren sivil toplum kuruluşu olarak Korkuteli'de faaliyet göstermeye başladık. Ben ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için toplantılar düzenledik. Üyelerimizin problemleri ile yakından ilgilendik. Elimizden geldiği müddetçe sorunların üstesinden geldik. İlçemizin ekonomisini geliştirmek için kaliteye önem verdik. Sektörümüzde rahat yaşam alanları inşaa etmeyi hedef bildik ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yine yaşadığımız bölgenin kazanımlarını yükseltip Korkuteli'nin yayla turizminden yalnızca 3 ay değil de 12 ay faydalanabilmesi için çalışıyoruz" dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ise, "İlçemiz için can damarı oluşturan inşaat sektörü tarım, hayvancılık ve meyvecilikten sonra geliyor. İlçede 12 ay canlı tutan inşaat sektörü çok önemli. Korkuteli Belediyesi olarak 2015 yılında 511 inşaat ruhsatı verdik. Antalya bölgesinde inşaat ruhsatı veren ilçeler arasından 2. Sırada yer alıyor. Konyaaltı 110 inşaat ruhsatı, Kumluca 216, Elmalı 56 ruhsatı vermiş. Biz Korkuteli olarak 2016 yılının ilk ocak ayında 80 inşaat ruhsatı verdik. Bunun yanında 635 kişiye de ustalık belgesi verdik. Biz her zaman Korkuteli Belediyesi olarak inşaat sektörünün yanındayız" diye konuştu.

Antalya müteahhitler derneği başkanı ve Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Antalya bölgesindeki tüm müteahhitlere ulaşma hedefimiz var. Ne kadar büyürsek o kadar fazla sesimiz çıkar. Artık bu şehrin imar durumunun ne olduğunu anlatmamız, kentin ulaşımı ve bütün altyapısıyla ilgilenmemiz lazım. Bu derneğin zaman içerisinde çok daha işlevsel hale geleceğine inanıyorum. Evvela güçlü ve bir arada olmaya dikkat etmemiz lazım" dedi.

Konuşmaların ardından müteahhitlere sertifikaları dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Karataş Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title