Haberler

Korkuteli'nde Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Korkuteli Uzunoluk Mahallesi’nde başlattığı kanalizasyon çalışması devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Korkuteli Uzunoluk Mahallesi'nde başlattığı kanalizasyon çalışması devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'nde sorunlarını çözmek, eksikliklerini gidermek ve gelişmelerini sağlamak için çalışmalarına başladı. Korkuteli Uzunoluk Köprüsü'nden hastaneye kadar olan bölümdeki kanalizasyon çalışmaları devam ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin yoğun mesai ile çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

Önümüzdeki günlerde Rüştü Rencber Caddesi'ne kadar olan bölümde kanalizasyon çalışmalarının tamamladıktan sonra yeni hastanenin arka tarafından bağlantı yapılacağını bildiren Karaceliloğlu, "Kanalizasyon çalışmalarını tamamlayıp, Korkuteli'ni bu sorundan kurtaracağız. Çalışmalar sırasında çevrede oluşan ses ve görüntü kirliliği için vatandaşlarımızdan sabır diliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title