Haberler

Korkuteli'nde İlköğretim Haftası Etkinlikleri

2014 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de ilk zil ile başladı.

2014 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de ilk zil ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı'na çelenk konulması ile başlayan tören,Yaşar Yalçın İlkokulu'nda devam etti. Korkuteli Kaymakam Vekili Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Volkan Onay, Belediye Başkan vekili Mehmet Kılınç, kamu ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı İlköğretim Haftası'nda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "Bugün itibarıyla 453 derslikte toplam 9 bin 353 öğrenci ve 739 öğretmen ve diğer personelimizle 2013-2014 eğitim öğretim yılına başlıyoruz" dedi.

SBS'de başarı oranının yüzde 67.89 olduğunu belirten Kocagöz, "LYS'ye giren 378 öğrencimizden 111 öğrencimiz lisans, 124 öğrencimiz ön lisansa yerleşmiştir. LYS'de başarı oranımız yüzde 62.17 olmuştur. Öğretmen konusunda da şu an itibarıyla bir sıkıntımız yok. Tüm öğretmenlerimiz okul öncesi dahil olmak üzere görevlerinin başındadır" dedi.

Tören sonunda 4'üncü sınıf öğrencileri, ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine çiçek verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Murat Çekmen Korkuteli Antalya Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title