Haberler

Korkuteli İlçesinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında Antalya’nın Korkuteli ilçesinde lise mezunları ve eğitimine devam eden öğrencilere yönelik olarak, destekleme ve yetiştirme kursları açacak.

Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında Antalya'nın Korkuteli ilçesinde lise mezunları ve eğitimine devam eden öğrencilere yönelik olarak, destekleme ve yetiştirme kursları açacak. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş Ali Özokutan, "İlçede ekim ayı itibariyle kurslarımız başlayacak" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı örgün ve yaygın öğretime devam eden öğrencilerin ve mezun öğrencilerin derslerinin desteklenmesi, sınavlara hazırlanması, öğrencilerin akademik, sosyal kültürel alanlar da yetişmelerini sağlamak amacıyla, Halk Eğitim Merkezleri ve okullarda destekleme kursları açılacak.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş Ali Özokutan yaptığı açıklamada, kurs merkezlerinde görevlendirilecek olan öğretmenlerin seçiminin eylül ayı sonuna kadar yapılacağını belirtti. Özokutan, kurslarda, okullarda işlenen derslerin yanı sıra, sosyal ve sportif alanlarda da etkinlikler düzenlenebileceğini, sınıfların ise en fazla 20 öğrenci olacak şekilde planlanacağını kaydetti. Başvuruların 20 Ağustos tarihinde başlayacağını ifade eden Özokutan, kursların da 1 Ekim tarihinde başlayacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title