Haberler

Korkuteli'de Sokak Lambaları Gündüz de Yanıyor

Antalya’nın Korkuteli İlçe Merkezi ve Uzunoluk mahallesinde sokak lambalarının gündüz saatlerinde yanması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Antalya'nın Korkuteli İlçe Merkezi ve Uzunoluk mahallesinde sokak lambalarının gündüz saatlerinde yanması vatandaşların tepkisine neden oldu. Elektrik zammına tepkili olan vatandaşlar, sokaklardaki aydınlatma lambalarının gün içinde yandığını, ancak bir çok bölgedeki sokak lambalarının ise gece saatlerinde yanmadığını belirtti.

SOKAK LAMBALARINI DA BİZ ÖDÜYORUZ

İsrafın faturasının sürekli olarak elektrik zamlarıyla vatandaşlara kesildiği belirten Ani Yıldırım, "Bazen aylar boyunca gece saatlerinde bile yanmayan sokak lambaları ile karşılaşıyoruz. Defalarca bildirmemize rağmen, aylarca o sokak lambasının yanmadığı oluyor. Ancak ne hikmetse gündüz saatlerinde bazı sokak lambaları yanmaya devam ediyor. Biz buna bir anlam veremiyoruz" dedi.

İSRAFIN FATURASINI BİZ ÖDÜYORUZ

İlçe sakini Yusuf Demir, "Milli servetimizden giden ve israf noktasına varan bu konuda AKEDAŞ yetkilileri ne zaman harekete geçecek, merak ediyoruz. Elde edilen enerjinin bu derece israf edilmesine gönlümüz razı olmuyor. Üstelik sokak lambaları gündüz saatlerinde yanarken, akşam defalarca elektrikler kesiliyor. Sokak lambalarının faturasını aslında yine biz ödüyoruz" diye tepki gösterdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title