Haberler

Korkuteli'de Sade 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yıl dönümü Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasının 97. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Korkuteli şehitlik anıtında çelenk koyma töreni düzenlendi. Şehitlik anıtındaki törende Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak, Atatürk anıtına çelenk sunumu yaptı. Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Korkuteli Kaymakam vekili Abdullah Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkan vekili Metin Arslan, Cumhuriyet Savcısı Yakup Korkmaz, kamu kurum ve kuruluşları amirleri, Siyasi parti ilçe başkanları, Oda başkanları ile öğrenciler ile vatandaş katıldı.

Kutlamalarda Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin halk oyunları gösterisi sundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik haftası konunu çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Korkuteli 19 Mayıs Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title