Haberler

Korkuteli'de Milli İrade Mitingi

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde vatandaşlar darbe girişimine karşı geceyi ayakta geçirirken, meydanları boş bırakmayan vatandaşlar demokrasi nöbeti’ne devam ediyor.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde vatandaşlar darbe girişimine karşı geceyi ayakta geçirirken, meydanları boş bırakmayan vatandaşlar demokrasi nöbeti'ne devam ediyor.

Korkuteli ilçesi şehitler anıtında gerçekleşen milli idare mitingine yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile İlçede demokrasi nöbetine devam edecekleri çağrısında bulundular.

Hiçbir siyasi görüş gözetmeden meydanları dolduran Korkuteli halkı bir darbeye topyekun hayır dedi. AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, gece yapılan demokrasi yürüyüşünde en ön safhalarda yerlerini alırken onları Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen yalnız bırakmadı. AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, "Memleketimizdeki huzur, istikrar ve güven ortamını darbe kalkışmasıyla bozmak isteyenlere en büyük cevabı yüce milletimiz birlik ve beraberliğiyle tek yürek olarak vermiştir. Bu olayın duyulduğundan ilk andan itibaren, halkımız meydanlara inmiştir. Korkuteli'de vatandaşlarımız tek yürek olmuş, demokrasisine, milli iradeye sahip çıkmıştır" dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen ise, "meydana toplanmanızla tüm Türkiye'de demokrasiye inanan, milletimize inanan, devletimizi seven kardeşlerimizin yine kefenlerini giymiş vaziyette yollara düşmesiyle, tankların önüne atlamasıyla, tankların üstüne çıkmasıyla yeni bir tarih yazdık o kalkışmayı elhamdülillah püskürttük. Allah hepinizden razı olsun." Konuşmaların ardından tekbirler eşliğinde hep bir ağızdan dualar edildi. Korkuteli'li vatandaşların sokak nöbeti gece geç saatlere kadar devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

title