Haberler

    Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    "Eş arıyorum" ilanına cevap veren kadını, eski eşiyle birlikte işkenceyle öldüren Winfried W.'nin başka bir cinayet daha işlediği ortaya çıktı.

    "Eş arıyorum" ilanına cevap veren kadını, eski eşiyle birlikte işkenceyle öldüren Winfried W.'nin başka bir cinayet daha işlediği ortaya çıktı. Zanlı, iki yıl önce de bir süre evli kaldığı Annika E.'yi yine eski eşiyle birlikte öldürüp, sobada yakmış.

    ESKİ EŞİYLE BİR OLUP İŞKENCE YAPTI

    Almanya'nın Höxter kentinde meydana gelen olayda, bir gazeteye "eş arıyorum" ilanı veren Winfried W. (46), ilana cevap veren 41 yaşındaki bir kadınla tanıştı. Bir süre kadınla birlikte olan Winfried W., ondan evine yerleşmesini istedi. Teklifi kabul eden kadınla bir süre aynı evde yaşayan Winfried W., daha sonra eski eşiyle bir olup kadına işkence yaptı. Ağır yaralanan kadını kendi evine götüren caniler, yolda araba bozulunca yakayı ele verdi. İlkyardım ekiplerine haber veren iki cani, kadın hastanede ölünce tutuklandı.

    Sorguda Winfried W. tüm olanları tek tek anlatırken, eski karısı Angelika B.'yi suçladı. Angelika B. ise susma hakkını kullandı.

    Winfried W., bir cinayet daha işlediğini itiraf etti. Yaklaşık iki yıl önce evlendiği 33 yaşındaki Annika E.'yi aynı evde öldürdüklerini söyledi.

    POLİS ARAŞTIRIYOR

    Paderborn Başsavcısı Ralf Meyer, "Winfried W. Annika E. ile evlendikten kısa süre sonra kadını öldürdüklerini itiraf etti" dedi.

    Genç kadının cesedini bir süre buzdolabında saklayan iki cani, daha sonra küçük parçalara ayırarak sobada yakmış. Küllerini de değişik yerlere serpiştirmiş. Polis ve savcılık cani çiftin, başka cinayetler de işlemiş olabileceğinden şüphe ediyor.

    Cinayet Masası Şefi Ralf Östermann, "Höxter'deki evde bir değil, iki cinayet işlenmiş. Başka cinayetlerin de işlenip işlenmediği araştırılıyor" dedi. Evin incelendiğini belirten Östermann, "Delil arama süresi 15 günü bulabilir" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Almanya Yaşam Dünya Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title