Haberler

Korku Filmleri Gerçek Oldu! Evin İçinden 97 İnsan İskeleti Çıktı

Güncelleme:

Çin'de bilim adamları terk edilmiş bir köyü incelerken, bir evde 97 insan iskeleti buldu. Durum karşısında şaşkınlık geçiren araştırmacılar olayın gizemini çözmeye çalışıyor.

Çin'de bilim adamları terk edilmiş bir köyü araştırıyorlardı. Tam da bu sırada çok ilginç bir görüntüyle karşılaştılar. Araştırmacılar, evlerden birinin içinde 97 insan iskeleti buldu.

HASTALIKTAN ÖLMÜŞLER

Evde toplu halde bulunan iskeletlerin orta ve genç yaşlara ait olduğu tahmin ediliyor. Ön araştırmalar hepsinin bi tür hastalıktan dolayı öldüğünü gösteriyor.

TARİH ÖNCESİ FELAKET

İskeletlerin 5000 yıllarında yaşadıkları tahmin ediliyor. Uzmanlar, olayı 'tarih öncesi felaket' diye adlandırdı. Çin arkeoloji gazetesi şunları yazdı: "Bu ev Çin'in tarihinde bulunan en korunaklı ve en geniş yer."

Birçok insan iskeletinin olduğu evdekilerin yaşları 19-35 yaş aralığında çıktı. Daha yaşlı birineyse de rastlanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (22)

....:

ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN

5
16
yanıtYanıtla
TürkiyemMobil-ANDROID:

kesin paralelciler yapmıştır :)

15
4
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

MAO Döneminnde Topluca idamlardan sonra halktan saklanan toplu mezar olamazmi ??.

16
3
yanıtYanıtla
Kiralaro:

Bunlarda.pkk.li.kiromus

14
5
yanıtYanıtla
delikız:

M. Ö. 5000 diyeydiniz bari. Daha 2015teyiz yahu.

13
0
yanıtYanıtla
Çinli:

Yedik

7
4
yanıtYanıtla
Kiralaro:

Bunlarda.kiroymus.

3
7
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN:

KOMÜNİST ÜLKELERİN ORTAK KANLI GEÇMİŞ TARİHİ. KAN, GÖZYAŞI, EZİYET, ZULÜM, SAHTE MUTLULUKLAR. . . BU TİP HABERLERE ŞAŞMAMALI !!!!

8
2
yanıtYanıtla
REF:

hani 1400 yıl önce doğan muhammed icin dünya yaratıldıydı hepsi uydurma cıktı demekki

0
10
yanıtYanıtla
axiprens Mobil-ANDROID:

5000 yılında derken M.Ö 5000..

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title