Haberler

Korkmaz, Çalışma Hayatına İlk Adımı Attığı 1 Eylül Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

25'inci dönem AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, 1 Eylül Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu ve sorunları dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında kamu ve sivil toplum kurumlarını ziyaret eden Erol Korkmaz'ın son durağı 1 Eylül Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnaf oldu. Öğrencilik döneminde, yaz tatillerini sanayide çalışarak değerlendirdiğini dile getiren Erol Korkmaz, "Esnaflığın ne demek olduğunu ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu noktada Allah nasip eder de göreve gelirsek, problemleri dile getireceğiz. Esnafın ekonominin önemli sac ayaklarından biri olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

EROL KORKMAZ, 1 EYLÜL SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti'den Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, 1 Eylül Sanayi Sitesi'nde farklı alanlarda faaliyet gösteren esnafla buluştu. Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın eşlik ettiği Erol Korkmaz, esnafı tek tek ziyaret etti ve sorunları dinledi. Öğrencilik döneminde, yaz tatillerini sanayide çalışarak değerlendirdiğini ve bu sayede hayatın zorluklarını öğrenme fırsatı bulduğunu kaydeden Erol Korkmaz, esnafın sorunlarını yaşadığı deneyimlerle anladığını belirtti. Uşak'a yeni bir sanayi sitesinin kazandırılacağını ve bu sayede daha fazla esnafın iş sahası edineceğini anlatan Erol Korkmaz, "Çocukluğumda yaz tatillerini hep sanayide çalışarak geçirdim. Marangozda çıraklık yaparak, çalışma hayatına girdim ve esnaflığın ne demek olduğunu da anladım. Bu noktada sorunları çok iyi biliyorum ve çözüm yolunda bir milletvekilinin yapması gereken ne varsa, daha fazlasını yerine getireceğim" dedi.

ESNAF, 2023'ÜN TÜRKİYE'Sİ İÇİN BÜYÜK BİR ANLAM TAŞIYOR

Esnafın şu andaki en önemli sıkıntısının fiziki mekan olduğunu dile getiren Erol Korkmaz, Uşak Belediyesi ve esnafın ortak akıl kültürü ile 3'üncü sanayi sitesini inşa ettiğini hatırlattı. Kentin sürekli büyüdüğünü ve bu noktada ilerleyen günlerde yeni alanlara gereksinim duyulacağını ifade eden Erol Korkmaz, "Ankara ve İzmir'in tam ortasında yer alan Uşak, gelişimin yoğun olarak hissedildiği kentlerin başında geliyor. Araç ve konut sayısının sürekli arttığı ilimizde, uzun vadede oluşacak ihtiyaçlarla ilgili bir dizi adım atıldı. Elbette daha ileri safhalarda yeni ihtiyaçlar da kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Esnafın talep ve beklentileri karşılamak için bir araya gelen bütün platformlarla eşgüdümlü hareket edeceğiz" diye konuştu. Türkiye'nin 2023 için ekonomik ve sosyal hedefleri bulunduğunu anlatan Erol Korkmaz, "Zor şartlar altında üretim sürecine destek olan esnafımızın ekonomide önemli bir yeri var. Bu noktada esnafla ilgili konularda çok hassas davranacağız. Emeği ve özverisi ile 2023'ün büyük Türkiye'sine katkı sağlayan esnafımızın taleplerini ilgili kurumlara taşıyacağız. Göreve geldiğimizde, bu tip ziyaretleri sık sık yaparak, aksayan noktaları tespit edeceğiz" dedi.

Öte yandan Erol Korkmaz, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Murat Ali Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral, Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Yüksel, Fatih Mahallesi Muhtarı Selim Demir, Altınoluk Derneği Uşak Şube Başkanı Ersan Dalgıç ve Diva Sen Uşak Şube Başkanı Harun Kara'yı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Korkmaz Ak Parti Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title