Haberler

Korgan'da "1 İlçe 11 Değer ve 111 Projesi"

Korgan Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 1 ilçe 11 değer ve 111 projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Korgan Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 1 ilçe 11 değer ve 111 projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Korgan Ortaokulu Konferans salonundaki toplantıya, Ordu Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Korgan Kaymakamı Yunus Emre Vural, Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kaymakam Vural, projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilçenin eğitim başarısını artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Bir yıl içinde 111 proje hazırlayarak ilçenin eğitim başarısını artırdıklarını ifade eden Korgan Milli Eğitim Müdürü Alan ise "Bugün burada öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 111 projenin tanıtımını yaptık. Kısa bir sürede 111 proje hazırlayan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize şükran borçluyuz. Bir ekip ruhuyla ilçemizi eğitim noktasında daha ilerilere taşımak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından projeler sinevizyon aracılığıyla katılımcılara anlatıldı.

Program, plaket takdimiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Görmüş Karataş Korgan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title