Haberler

Körfez'in Pazarları Sıkı Denetimde

Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri Körfez pazarlarını sürekli olarak denetliyor.

Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri Körfez pazarlarını sürekli olarak denetliyor.

Körfezli vatandaşların güvenliği ve sağlığı konusunda aralıksız görev yapan Körfez Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin genelinde kurulan bütün pazarları denetliyor. Halk pazarlarına getirdiği standartlarla Körfezli vatandaşların kaliteli hizmet almasını sağlayan zabıta ekipleri denetimleriyle hem pazarcı esnafını hem de vatandaşı koruyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, "Halkımızın sağlığı bizler için çok önemli. Fiyatların yanı sıra pazarda satılan gıda ürünlerinin hijyeni, tazeliği ve saklama koşullarını kontrol ediyoruz. Bu denetimlerle pazar yerinde sağlık ve hijyen kurallarına uyma konusunda asla taviz vermiyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için, pazar esnafımızdan hijyen kurallarına uyarak, yasaların belirttiği kurallara uymasını bekliyoruz. Bizlerde bunun için denetimlerini daha da sıklaştırarak devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title