Haberler

Körfez Honda Family'den Gömeç Turu

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde kurdukları grupla aralarındaki iletişimi sağlayan ve kendilerine ‘Körfez Honda Family’ adını veren grup üyeleri hafta sonunda Gömeç ve Ayvalık’ı kapsayan bir tur gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde kurdukları grupla aralarındaki iletişimi sağlayan ve kendilerine 'Körfez Honda Family' adını veren grup üyeleri hafta sonunda Gömeç ve Ayvalık'ı kapsayan bir tur gerçekleştirdi.

Grup Liderleri İsmail Cılız, Gökhan Yağızoğlu, Caner Sökeroğlu ve grup üyeleriyle gerçekleştirdikleri tur kapsamında, Gömeç'e gelen Honda'cılar ilçe merkezinde bir süre çay molası vererek dinlendi.

Gömeç'teki çay molasında sohbet eden grup üyeleri, en yakın zamanda daha çok bir araya gelip, daha kapsamlı organizasyonlar yapmaya yönelik söz birliğinde bulunmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Grup üyeleri hazırlayacakları organizasyonları sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki gruplarında da yayınlayacaklarını kaydettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title