Haberler

Körfez Eşref Bitlis Caddesinde Kaldırımlar Yenileniyor

Körfez Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.

Körfez Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kaldırım çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı çalışmalar gerçekleşiyor. Körfez'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliğine devam eden Körfez Belediyesi, tatil mevsimiyle birlikte çalışmalarını merkezde de yoğunlaştırdı. Eşref Bitlis Caddesi, Güney Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesinde gerçekleşen çalışmalar da ekipler dört bir koldan çalışmalara hız kazandırıyor. Estetik bir görünüme sahip olacak kaldırımlar, belediyenin imkanları ile üretilen bordür taşlarıyla döşenecek. Çalışmalar sonucunda Körfez'in Cadde ve Sokaklarını güzel görüntüye kavuşturan Körfez Belediyesi, halkın takdirini kazanmaya ayrıca devam ediyor. Bölgede oturan vatandaşların çalışmalardan rahatsız olmaması için özen gösterildiğini kaydeden yetkililer, yenileme çalışmaları kapsamında Eşref Bitlis Caddesi'nin, engelli vatandaşların da kullanımına uygun bir şekilde yepyeni kaldırıma kavuşacağını ifade ettiler.

Bölge sakinleri tarafından, aşınan ve yıpranan yolları zaman geçirmeden yenileyen ve tamir eden Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. Körfezin estetiği yanında vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde kaldırımları kullanabilmesinin de önemine vurgu yapan yetkililer, "Periyodik olarak uygun görülen bütün mahallelerimizde çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Körfez her bölgesiyle yeni yüzüne kavuşacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title