Haberler

Körfez'e Kavuklar İmzası

Güncelleme:

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğu ile hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova'nın çehresini değiştirecek ve değerini yükseltecek yeni projesini tanıttı.

Kavuklar GY'den, Bornova'nın çehresini değiştirecek proje

Yüzde 80'i deniz görecek, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak Kavuklar Bornova projesi, 125 milyon dolar yatırım değeriyle 1160 konuttan oluşuyor.

Projelerinde, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin tasarımlarına yer veren, konut değil yaşam alanları oluşturma felsefesiyle huzur, dinginlik ve muhteşem İzmir Körfez'i manzarasını odak alan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova'da inşaasına başladığı yeni projesi Kavuklar Bornova'yı basına tanıttı.

Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk'un katıldığı lansman toplantısında, Kavuklar Bornova projesi tüm detayları ile anlatıldı.

Toplantıda konuşan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 'Yarım asıra yaklaşan tecrübemizle İzmir'e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Son 5 yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımları ile İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yatırımlarımız devam edecek.' diye konuştu.

Çalışmalar başladı

Proje için İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'yı seçtiklerinin altını çizen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, 3 dev kuleden oluşan 1160 konutluk projenin inşaatına kısa süre önce başlandığını duyurdu.

125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde yükselecek Kavuklar Bornova, İzmir ESHOT otobüs güzergahlarına direkt bağlantılı metro ve Uçanyol güzergahında yer alacak.

Metehan Kavuk, 'Çok yakında Bornova'da, Türkiye ve Avrupa'nın üzeri açılır kapanabilir ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova AVM'yi açarak pek çok yeni markayı İzmirlilerle buluşturacağız. Bornova'yı bir yaşam, moda, alışveriş, kültür sanat noktası konumuna getireceğiz. 2018'de tamamlamayı planladığımız Kavuklar Bornova projesi ile yakın gelecekte Bornova, İzmir'in en çok tercih edilen bölgelerinden biri haline gelecek.' diye konuştu.

Kavuklar Bornova'yı, Wembley Stadyumu'nu çizen mimarlık ofisi HOK, tasarlıyor

Zemin kattan itibaren yüzde 80'i deniz gören konutların yer aldığı Kavuklar Bornova projesinin mimarisi, Londra'daki yeni Wembley Stadyumu, St. Petersburg'daki Dali Müzesi, Boston'daki Logan Havalimanı, ABD'deki Millward Brown Ofisleri ve Pekin'deki Four Seasons Oteli dahil birçok önemli projeye imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK'a ait. Her bir ayrıntısının incelikle düşünüldüğü proje, sakinlerinin hayatına daha fazla değer katarak sevdiklerine daha fazla zaman ayırabileceği şekilde tasarlandı.

Kavuklar Bornova, 60 metre yükseklikte eşsiz körfez manzarasıyla havuz keyfi sunuyor

Projeyi oluşturacak 3 dev kuleden ortadakinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan 341 metrekarelik yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak.

Sosyal olanaklarıyla da diğer pek çok projeden ayrışan Kavuklar Bornova, ilk şubesini Bayraklı Tower'da açan A Fitness Company ve A Spa Company ile sakinlerine, İzmir manzarasına karşı spor yapma ve günün stresinden uzaklaşma olanağı sağlayacak.

Çocuklu ailelerin de huzuru düşünülerek tasarlanan projede, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da olacak. Vizyonun en yeni filmleri projenin içerisinde yer alacak cep sinemasında gösterime girecek ve restoranda Türk ve dünya mutfağından gurme lezzetler yer alacak.

Tüm olanaklarıyla eksiksiz bir yaşam alanı sunacak olan Kavuklar Bornova projesi toplamda 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına sahip olacak.

Kavuklar Bornova'nın açık alanları da yaşayanların keyifli zaman geçirmelerine uygun olarak planlandı. Projede tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları yanında Kavuklar Bornova sakinlerinin kaynaşacağı ve hoş vakit geçireceği barbekü alanı ve amfi tiyatro da bulunacak.

Profesyonel yönetim

Kavuklar Bornova'nın yönetiminde, bir Kavuklar Gayrimenkul Yatırım şirketi olan A Management Company görev alacak. Projenin tüm hizmet detaylarıyla yakından ilgilenecek olan yönetim ekibi, aidatlar, duyurular, toplantılar gibi konuların hızlı takip edilebilmesi için özel bir alt yapı kullanacak.

Güvenlik konusuna da önem verilen projede, hareketli kameralar, lazer sistemleri, monitörler ile tam güvenlik sağlanacak. Ayrıca Kavuklar Bornova'nın 7/24 hizmet veren teknik servis sorumluları da bulunacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Bayraklı Bornova İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title