Haberler

Körfez'de Dolu Dolu Haftasonu

Güncelleme:

TOSFED Pist Kupası'nın ikinci yarışları, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü organizasyonu ile bu hafta sonu İzmit Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştiriliyor.


2015 Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası ikinci yarışları, Toshiba ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkıları ile kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 04-05 Temmuz tarihlerinde İzmit Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştiriliyor.

04 Haziran Cumartesi sabahı İdari ve teknik kontrol ile başlayacak olan TOSFED Pist Kupası, brifing, resmi antrenmanlar ve sıralama turları ile devam edecek. Sıralama turlarının ardından, 14.45'de Kategori 3 ilk yarışı başlayacak. 12 turluk yarışın ardından 15.45'de pit kapıları bu kez Kategori 1 ve Kategori 2 pilotları için açılacak. Tüm kategorilerin ikinci yarışlarının ardından 18.30'daki ödül töreni ile TOSFED Pist Kupası 2. ayağı sona erecek.

05 Temmuz Pazar günü Türkiye Pist Şampiyonası 2.ayağında ise Süper ve Maxi grupların ikişer yarışı koşulacak. Sabah resmi antrenmanlar sonrasında Saat 14.10'da başlayacak 20 turluk bu dört yarışın büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Pistte sezonun ikinci randevusu, 18.00'daki ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Toshiba Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title