Haberler

Körfez'de Bakkaldan 60 Bin TL'lik Soygun

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde gece saatlerinde bir bakkala giren hırsızlar, yaklaşık 60 bin TL değerinde sigara ve içki çaldı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gece saatlerinde bir bakkala giren hırsızlar, yaklaşık 60 bin TL değerinde sigara ve içki çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde Cevat koyuncu'ya ait bakkala gece saatlerinde kapı korkuluklarını, giriş kapısını kilitlerini kırarak giren ve 3 kişi oldukları tespit edilen hırsızlar kısa sürede yaklaşık 60 bin TL içki ve sigarayı çalarak kaçtı. Bakkal sahibi Cevat koyuncu, "Sabah yan tarafta özel güvenlik görevlisi tarafından arandığını kapının açık olduğunu haber verince kendisi iş yerine geldiğinde kapıyı açık görünce hemen polisi aradıklarını yaptığı incelemede yaklaşık 200 karton dan fazla sigaram vardı yılbaşı yaklaştığı için hazırlık yaptığını ve yaklaşık 60 bin TL değerinde içki ve sigaram çalındı inşallah bulunurlar kısa sürede" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title