Haberler

Körfez'de Aranan Ekip Oldular

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi, Körfezde aranılan ekip oldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi, Körfezde aranılan ekip oldu. Körfez ilçelerinde yapılan etkinlerdeki gösterileriyle adından söz ettiren Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi, Havran da yaptığı son gösteride de büyük alkış aldı.

Geçtiğimiz günlerde, Havran Belediyesinin öncülüğünde, Yörük ve Oğuzboyları Derneği'nin düzenlediği "Yaren Gecesinde" ki etkinlikleri ile göz dolduran Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Gençleri, Yaren Gecelerinde seslendirdikleri maniler ve geleneksel halkoyunları ile de izleyenlerden tam not aldı. Gömeç'te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Balıkesir Bir Büyük Aile oluyor" final etkinliklerinde de açılış gösterilerini yapan Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi ayakta alkışlandı. Açılış konuşmasını yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur da halkoyunları ekibine teşekkür etti. A.Edip Uğur," Gençler bize bu ülkede ki birlik ve beraberlik ateşini en güzel şekilde gösterdi. Onlara buradan teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Belediyesi Balıkesir Edip Uğur Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title