Haberler

Körfez Belediyesinden Yol Seferberliği

Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan hizmetleri eşit bir şekilde Körfez'in geneline yayarak çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, kentin birçok noktasında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan çalışmalarıyla Körfez halkının takdirini kazanan Körfez Belediyesi, Elmacık köyünde sıcak asfalt çalışması başlattı. Elmacık Köyü Muhtarı Ömer Günbatı da, köylerinde yapılan asfalt çalışmasını takip etti.

4 kilometrelik bir alanda sürdürülen asfalt serim çalışmalarında bugüne köy yollarına 5 bin 700 ton asfalt serildi. Çalışmalar sadece asfalt çalışmalarıyla sınırlı kalmayarak belirlenen bölgelerde parke bordür çalışması da gerçekleştirildi. Körfez'in yeni mahallelerini örnek bir hale getiren Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür eden Elmacık Köy Muhtarı Ömer Günbatı, "Yollarımızı rahat ve konforlu hale getiren Belediye Başkanımız İsmail Baran'a teşekkür ediyorum. Köyümüzde 4 kilometrelik bir alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Bu konu halkımızın talepleri arasında yer alan bir konuydu. Yapılan bu çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediyemize ve Körfez Belediyemize tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title