Haberler

Körfez Belediyesi Yeni Solistler Arıyor

Körfez Belediyesi tarafından kurulan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları çalışmalarına tekrar başlıyor.

Körfez Belediyesi tarafından kurulan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları çalışmalarına tekrar başlıyor. Çeşitli organizasyonlarda verdikleri muhteşem konserlerle halkı büyüleyen Körfez Korosu kayıtları başladı.

Körfez Belediyesinin Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları kayıtları başladı. Değişik zamanlarda ve özel günlerde verdikleri konserle Körfezlilerin büyük beğenisi toplayan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları çalışmalarına tekrar başlıyor. Türk Sanat ve Halk Müziğine gönül veren, amatör olarak müzikle ilgilenenlerin kayıtları Körfez Belediyesi Kültür Müdürlüğünce yapılmaktadır. İlgili vatandaşlar 0 262 528 23 02 numara ve 342 dahiliden Kültür Müdürlüğü birimine ulaşarak kayıtlar hakkında bilgi alma ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Bünyesinden bu yıla kadar birçok ses sanatçısı, saz sanatçısı, bestekar, hoca ve şefler yetiştiren koronun 2014-2015 sezonunda yeni ses sanatçıları alacağını anlatan Körfez Belediyesi THM ve TSM korosu şef Aysel Demircan, "Sanat musikimizi akademik bir şekilde öğrenmek isteyip, bu sanat dalında yetişmek isteyen herkesin koromuza gelerek kayıt olmalarını öneriyorum ve bekliyorum. Koromuzda eğitimler ücretsizdir. Amatör olarak müzikle ilgilenenlere duyurulur."dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title