Haberler

Körfez Belediyesi'nden İznik'e Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kent Konseyi üyeleri ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’nı ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kent Konseyi üyeleri ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'nı ziyaret etti.

Körfez Belediyesi Kent Konseyi, Belediye Başkanı İsmail Baran öncülüğünde İznik Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın'a iadeyi ziyarette bulunarak kültürel çalışmaları da yerinde inceledi. Gerçekleşen ziyaretin heyetinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Pınar Uysal ve Nigar Yağız, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Bahar Baykal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve Körfez Kent Konseyi üyeleri yer aldı.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Belediye Başkanı Osman Sargın'nın makamına geçen Başkan Baran, gösterilen ilgi ve alakadan ötürü Başkan Sargın'a teşekkür etti. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindeki heyeti yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ardından heyet İznik Abdulvahap Tepesine çıkıp, İznik'i kuş bakışı seyrettiler. Başkanlar ve heyet ardından Süleyman Paşa Medresesi Çini çarşısını gezerek İznik çinisi ve ilçenin tarihi yerleri Yeşil Camii, 1. Murat Hamamı, Ayasofya Camii ve Hanım Eller Çarşılarını ziyaret ettiler.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ziyarette, "Medeniyetler Başkenti İznik'i yakında görmek ve İznikli Gönül Adamı Eşrefoğlu Rumi, Abdulvahap Hazretlerini, Davudi El Kayseri ve Şeyh Kutbeddin İznik'i gibi değerli şahsiyetlerin yattığı evliyalar şehrini görmek bizleri çok mutlu etti. Onların feyz ve manevi atmosferi İznik'e ayrı bir huzur katıyor olsa gerek. İznik, Tarihi yapıları, Gölü, İznik Çinisi ve yemyeşil ovası ile adeta insanlığı huzur sunuyor" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran günün anısına Başkan Sargın'a çeşitli hediyeler sunarken İznik Belediye Başkanı Sargın Çini Sürahi takdim etti. Başkan Baran ise Körfez'in sembolü olan Kiraz plaketi ve hediyeler sundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Sargın İsmail Baran İsa Taş İznik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

yeyin bakalım nasıl olsa devletin parası yani milletin parası afiyet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title