Haberler

Kördüğüm'ün İlk Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

"Bugün sığınmak için etrafına ördüğün, kim bilir belki yarın olur içinden çıkamayacağın koca bir kördüğüm…

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştıkları 'Kördüğüm'ün merakla beklenen ilk fragmanı FOX'ta ve dizinin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

İTALYA'DA START ALDI

İtalya'nın Como ve Milano şehirlerinde başlayıp İstanbul'un pek çok farklı mekanında 45 günde çekilen 'Kördüğüm'ün ilk bölümü 2.5 milyon lira harcanarak 'en pahalı prodüksiyon' olmasıyla çok konuşulmuştu. Fragmanı izleyenlerden tam not alan 'Kördüğüm'de İbrahim Çelikkol güçlü ve gözükara işadamı 'Ali Nejat'ı, Belçim Bilgin' idealist çocuk doktoru 'Naz'ı, Alican Yücesoy da otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest 'Umut'u canlandırıyor.


OCAKTA FOX'TA

Genel Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın, görüntü yönetmenliğini ise Hollywood yıldızlarının yanı sıra, daha önce çeşitli projelerde Ömer Faruk Sorak ile de defalarca çalışan Emmanuel (Manu) Kadosh üstlendiği, kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Kördüğüm' Ocak ayında FOX'ta yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Çelikkol Alican Yücesoy Belçim Bilgin Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title