Haberler

'Kördüğüm' Ekibi İlk Bölümü Birlikte İzledi

Güncelleme:

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştıkları 'Kördüğüm'ün ilk bölümü yayınlandı.


'Kördüğüm' dizisinin yıldızlar geçidine dönüşen ekibi ilk bölüm izlemesi için bir araya geldi. Geceye, 'Kördüğüm' oyuncuları ve dizi ekibinin yanı sıra Fox ve Endemol Shine Türkiye yöneticileri de katıldı.

Sodaa Maslak'ta gerçekleşen geceye Genel Yönetmen Ömer Faruk Sorak, başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ile Rojda Demirer, Ege Aydan, Tuğrul Çetiner, Murat Daltaban, Tülay Günal, Gözde Çığacı, Ali Tutal, Mesut Can Tomay, Sabriye Kara, İrem Şentürk, Cenk Kangöz, Doruk Kayra ve Aybars Kartal Özson katıldı.

Aynı projede birlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy ''Ekipçe iyi bir iş başardığımıza inanıyoruz, sinema tadında bir iş oldu. Birlikte oynamaktan keyif alıyoruz'' açıklamasında bulundular.

Dizinin final sahnesinin ardından oyuncular alkışlar eşliğinde tebrikleri kabul edip, başarılarını kutladılar.

'Kördüğüm' ilk yayınladığı gece twitter'da Türkiye trend topic (TT) listesinde yer alarak en çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medyada en çok senaryo ve oyuncu kadrosuna övgüler ile film tadında bir dizi olmasıyla ilgili yorumlar paylaşıldı. İbrahim Çelikkol'un spor otomobili ile yaptığı kaza dizide en çok yorum alan sahnelerden oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Çelikkol Alican Yücesoy Belçim Bilgin Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title